اخذ ویزای کانادا

اخذ ویزای کانادا

شرکت مارس گلوبال ارائه دهنده خدمات اخذ ویزای کانادا

اخذ ویزای کانادا در یک نگاه

  • مدت ویزا: ۶ ماه الی ۵ سال
  • نوع ویزا: مولتی یا سینگل
  • امکان اخذ ویزای کار پس از ورود: وجود دارد
  • مدت زمان: میانگین ۱۰۰ روز پس از سابمیت
پرداخت هزینه ویزای کانادا

شرکت مارس گلوبال مجهز به کارت خوان ایرانی بوده و شما میتوانید به راحتی هزینه های مربوط به اخذ ویزای کانادا را در صرافی مارس گلوبال پرداخت کنید.​

اخذ ویزای کانادا و تبدیل آن به ویزای تحصیلی و اقامت

طبق قوانین جدید اداره مهاجرت کانادا در صورتیکه توریست وارد شده به کانادا در یکی از موسسات آموزشی مورد تایید اداره مهاجرت کانادا ثبت نام نماید، امکان تغییر وضعیت او از حالت توریستی به دانشجویی وجود خواهد داشت.  شرکت مارس گلوبال دارای نمایندگی اکثر کالج ها و برخی از دانشگاه های کانادایی آمادگی خود را جهت اخذ ویزای توریستی کانادا و  ادامه اخذ اقامت دائم را اعلام میدارد، لازم به ذکر است که این روش دارای جزئیات زیادی بوده که نیاز به تجربه و دانش فنی و شناخت دقیق از مفاهیم حقوقی مهاجرت دارد. اگر قصد اقدام برای تبدیل ویزای توریستی به دانشجویی را دارید با مشاور یا وکیل مهاجرت خود مشورت کنید.  اگر ویزای توریستی کانادا را داشته و قصد تبدیل آن به انواع ویزاهای دیگر را دارید، با مت تماس بگیرید. ما شرایط شما را برای ویزای تحصیلی بررسی میکنیم و در صورت واجد شرایط بودن امکان همراهی را خواهیم داشت. لازم به ذکر است که همیشه امکان تبدیل یا تغییر ویزای توریستی به ویزای دانشجویی از داخل خاک کانادا وجود ندارد و بسیاری از متقاضیان ملزم به ترک کانادا برای انجام انگشت نگاری هستند. تمامی امور مربوط به دریافت ویزای توریستی کانادا در شرکت مارس گلوبال انجام میپذیرد. 

 آیا مارس گلوبال تضمین اخذ ویزا میدهد؟ خیر. هیچ مشاور یا وکیلی طبق قانون کانادا اجازه دادن تضمین به فردی را ندارد. مارس گلوبال دارای آمار قبولی بالایی در اخذ ویزای توریستی کانادا میباشد.

  • پاسپورت معتبر و عکس پاسپورتی
  • مدارک تمکن مالی 
  • دعوتنامه از فرد یا سازمانی در کانادا یا ارائه برنامه دقیق بازدید از کانادا
  • پر کردن فرمهای ویزا
  • پرداخت هزینه های قانونی مربوط به اخذ ویزای کانادا
  • انجام انگشت نگاری سفارت کانادا .

سایر مدارک تکمیلی که نشان دهنده وجود tie یا همان وابستگی شما به کشور خودتان است که به نوعی آفیسر را قانع میکند که شما پس از اخذ ویزای کانادا به کشور خود باز خواهید گشت.

  • ارائه کامل سوابق شغلی اعم از نامه های اشتغال به کار و فیش حقوقی و مرخصی
  • ارائه کامل اسناد مربوط به دارایی های شما
  • رکورد ویزای های شما به کشورهای قبلی

مدت زمانیکه برای صدور این نوع ویزا برای ایرانیان اعلام شده حداقل ۱۰۰ روز می‌باشد. ولی در بیشتر موارد بر اساس تجربه کمتر از این مقدار پروسه طول خواهد کشید. ما در بسیار از پرونده ها در کمتر از ۳۰ روز ویزای متقاضیان را دریافت کرده ایم. زمان صدور ویزای کانادا، نسبت به شلوغی درخواست های ویزا متغیر میباشد و به صورت منظم از طریق سایت اداره مهاجرت کانادا به روز رسانی میشود.

برای اخذ ویزای کانادا باید:

  • پاسپورت معتبر داشته باشید
  • از شرایط سلامتی خوبی برخوردار باشید
  • افسر مهاجرت را متقاعد نمایید که به کشور خود باز می گردید مانند علایقی همچون کار، خانواده، دارایی و …
  • داشتن پول کافی برای سفر خود

همچنین ممکن است موارد زیر از شما درخواست شود:

  • انجام آزمایشات پزشکی
  • دعوتنامه از شخصی که در کانادا زندگی می‌کند.

مشکلات پزشکی و سوء پیشینه میتواند منجر به عدم دریافت ویزای کانادا شود.

بازدید کننده کانادا باید بتواند اثبات کند که از نظر مالی توان ساپورت در مدت زمان حضور در کانادا را دارد.

سوال های متداول اخذ ویزای کانادا

با ویزای توریستی کانادا امکان کار کردن در این کشور وجود ندارد ولی امکان ادامه تحصیل در دوره هایی که کمتر از ۶ ماه باشند وجود دارد.

خیر، از ۱۱ دسامبر برخی تابعیت ها از جمله ایرانیان باید انگشت نگاری و عکس پرسنلی را بصورت حضوری در سفارت کانادا انجام دهند.

بله، تمامی اعضای خانواده می توانند بصورت جداگانه فرمهای مربوطه را پر کرده و هزینه قانونی کلی این فایل نیز ۴۰۰ دلار برای هزینه قانونی و ۱۸۰ دلار برای هزینه انگشت نگاری برای کل خانواده می‌باشد.

خیر. باید برای فرزندتان درخواست ویزای تحصیلی بدهید.

ریجکت ویزای کانادا به این دلیل است که یا شما پرونده درخواست ویزا را به درستی انجام نداده اید یا این که آفیسر قانع نشده که شما پس از بازدید کانادا به کشور خود باز خواهید گشت. گاها نیز ویزای توریستی کانادا به دلیل عدم داشتن ساپورت ملی کافی مردود میشود.

بله. در صورتی که در پرونده درخواست ویزای بازدید کانادا اشتباهی بوده، آنرا را رفع کنید و دوباره درخواست بدهید. در صورتی که ایرادی در پرونده نبوده و همه مسایل حقوقی در دریافت ویزا به درستی رعایت شده اند، باید تغییر مشخصی در پرونده ایجاد شده باشد که دوباره درخواست دادن شما منطقی باشد. در غیر اینصورت احتمالا نتیجه مشابه خواهید گرفت.

خیر. ولی سابقه ویزای شما در اخذ ویزای توریستی کانادا کمک شایانی میکند. این موضوع به آفیسر کمک میکند که قبول کند قصد شما ماندن در کانادا نیست.

هزینه اخذ ویزای توریستی کانادا شامل موارد زیر است:

  • پرداخت هزینه های مربوط به اداره مهاجرت و انگشت نگاری
  • هزینه سفر مربوط به انجام امور انگشت نگاری در دفتر VAC. این سفر میتواند به هر کدام از کشورهایی که دفتر انجام انگشت نگاری در آنها وجود دارد باشد. در کشورهای اطراف ایران، در دبی و ارمنستان و ترکیه این خدمات وجود دارد.
  • هزینه مربوط به تهیه بلیط رفت و برگشت به کشور کانادا و داشتن بودجه کافی برای تامین هزینه‌های شما در طول سفر شما در کشور کانادا
  • هزینه استخدام مشاور مهاجرتی (الزامی نمی‌باشد)
  • بالاتر از میدان تکسیم، خیابان جمهوریت، روبروی هتل هیلتون، ساختمان شماره ۹۳، پلاک ۳، استانبول – ترکیه
  • ۰۰۹۰۲۱۲۲۳۴۳۰۳۰
  • ۰۰۹۰۲۱۲۲۳۴۳۰۳۱
  • ۰۰۹۰۲۱۲۲۳۴۹۷۹۴
  • ۰۰۹۰۵۳۷۷۷۹۰۲۲۶
  • ساعت کار هر روز از ساعت ۹ صبح تا ۱۰ شب، حتی روزهای تعطیل